Megosztás a Facebookon

Kate Middleton mosolya

Minden menyasszony szeretne tökéletesen kinézni az esküvőjén. Különösen igaz ez azokra, akik a nagy napon szinte az egész világ előtt mondják ki a boldogító igent. És mi is tehetné ragyogóbbá az arát, mint egy királyi, gyönyörű mosoly? A leendő hercegnő, Kate Middleton is meglátogatta fogorvosát...

 

Diana walesi hercegnő 1981-es esküvőjéhez hasonlóan az idén április 29-én rendezendő királyi mennyegző is világszenzációnak igérkezik. A harminc évvel ezelőtti eseményt közel 1 milliárd ember kísérte figyelemmel világszerte. A tavasszal esedékes nász is hasonló - ha nem még nagyobb - tömeg érdeklődésére tarthat számot.

Kate Middleton már csak ezért is fontosnak tartotta, hogy megjelenésében semmi hiba ne legyen. Úgy érezte, hogy nem elég a csodálatos ruhaköltemény, az ékszerek, a tökéletes frizura és smink - maradandóbb emléket akart hagyni az emberek emlékezetében: egy boldog nő képét, ragyogó mosollyal!

Kate előrelátóan jóval az esküvő előtt kereste fel fogorvosát. A jelentősebb események előtt a hétköznapi emberek számára is már szinte kötelező fogfehérítésen kívül a 28 éves leendő hercegnő fogszabályozásra is vállalkozott.

Fogszabályozásra azért volt szüksége, mert metszőfogai között némi rés éktelenkedett, amelyeket szeretett volna eltüntetni. Mivel a fogszabályozó kezelés ideje alatt is meg kellett jelennie nyilvános eseményeket, nem volt kérdés, hogy átlátszó bracketeket válasz.

Mint a mellékelt fotó bizonyítja, a fogszabályozó készülék szinte teljesen észrevétlen maradt, a képen is csak alig vehető ki - pedig ott van.

 

 

Kapcsolódó anyagok:

Fogszabályozás

Felnőttkori fogszabályozás

Láthatatlan fogszabályozás

2011-02-10